Tal Tedom

               Experiența de peste un deceniu în producția de elemente de fixare ne permite să oferind game complete de soluții tehnice pentru fixări universale. Când spunem fixări UNIVERSALE, chiar la asta ne referim: producem sub marcă românească, de la  distanțieri pentru armătură beton, gresie și faianță, nivele pentru montarea plăcilor ceramice, dibluri pentru gips carton și termoizolații până la produsele de fixare a șinelor de cale ferată.
               Toate produsele Tal Tedom  sunt agrementate și omologate tehnic. Procesul de productie a produselor pentru calea ferata este supervizat de catre organismele abilitate, AFER  si ISC, restul produselor fiind testate in propriul laborator de incercari fizico-mecanice si electrice. 
               Din dorinta de a proteja mediul inconjurator , mai mult de jumatate din materia prima folosita, este reciclata de catre noi . Ne dorim ca si generatiile urmatoare sa se bucure de o Romanie frumoasa si sanatoasa. 
               Deocamdată deținem 6 mașini de injecție în hala de producție, care împreună cu suprafața depozitului depășește o mie de metri pătrați, dar plănuim să dezvoltăm și o matrițerie pentru a continua dezvoltarea de noi produse care să răspundă nevoilor tuturor clienților. Este un efort, dar îl facem cu drag pentru că ne place să continuăm să inovăm și să fim deschizători de drumuri prin ingeniozitatea și talentul pur românesc.
               O altă confirmare a calității produsele cu care ne mândrim este faptul că ele sunt prezente în toată țara deoarece sunt cerute de cele mai mari companii din domeniu și aici menționăm doar Dedeman și Arabesque, printre multe altele.

Tal Tedom

iti punem la dispozitie manuale de utilizare simple de parcurs

Afla detalii