Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

DATE DE IDENTIFICARE

S.C. TALTEDOM S.R.L.

Adresa: Medgidia, str Toamnei nr.2, Constanta

CUI: RO14491030, J13/769/2002

Telefon: 0733936180

Email: taltedom@yahoo.com

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

S.C. Taltedom S.R.L. cu sediul in Medgidia, str Toamnei nr.2, 905600, Constanta, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/769/2002, CUI: RO14491030, email:taltedom@yahoo.com, prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati cu respectarea cerintelor impuse de  Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Tipul de informatii cu caracter personal pe care le colectam cuprinde, spre exemplu, numele, adresa postala, data nasterii, genul, numarul de telefon/fax, adresa de e-mail, sau alte informatii colectate la inregistrare. Prin furnizarea acestor date, sunteti de acord cu procesarea lor conform acestei declaratii de confidentialitate.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul online dupa cum urmeaza:

 • procesarea comenzilor;
 • oferirea de produse si/sau servicii;
 • solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
 • inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii.

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus si nu vor fi facute publice.

Ne obligam sa nu transmitem tertilor bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 

DREPTURILE pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale:

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
 • dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
 • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
 • dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
 • dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
 • dreptul de a va retrage consimtamantul;
 • dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Orice cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail taltedom@yahoo.com sau prin posta.

Taltedom.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Echipa Taltedom va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila.